Samson informatika
Novosti Naša ponuda Korisnieka podrška O nama Referentna lista Kontakt Linkovi
 

Program IRNA omogućuje vođenje neograničenog broja skladišta, unosa roba i vođenja svih dokumenata vezanih za proizvodnju. 
Prilikom unosa matičnih podataka korisnik sam definira sustav šifriranja koji može biti numerički, alfabetski i kombinirani.

Program omogućava izradu radnih naloga, servisnih radnih naloga, primki, izdatnica i međuskladišnica. Kod izrade radnih naloga omogućeno je korisniku samostalno definiranje recepata za obračun radnih naloga, što znači da sam može ovisno o poslovanju i poslovnoj situaciji definirati recept za obračun. Moguće je unijeti normative za izradu proizvoda koji se zatim koriste u radnim nalozima. 

Program prati put od lansiranja radnog naloga, izdavanja materijala za izradu gotovog proizvoda, obračuna radnog naloga te predavanja gotove robe predatnicom na skladište gotove robe. 
Moguće je dobiti prikaze materijala sa cijenama u kunama i/ili bodovima, stanje na skladištu (lager listu) po materijalima, skladištima, kontima, prikaze početnih stanja po šifri, skladištima, kontima, prikaze statičnih proizvoda od određenog datuma, prikaze kritičnih količina, partnera, skladišta, konta. Osim ovih prikaza, moguće je dobiti prikaze dokumenata, direktno kod unosa ili kasnije, prikaze kartica materijala uz mogućnost biranja polja koja ce biti prikazana u karticama. Možete birati želite li karticu u kunama, bodovima, kombinirano, količinski, s cijenama ili bez njih. Također postoji mogućnost prikaza dnevnika (transakcija), knjiženih i neknjiženih po materijalima, partnerima, datumima, dokumentima, skladištima i tabelarno ukoliko vam je potreban brz prikaz. Omogućeno je dobivanje prikaza svih radnih naloga, samo zaključenih ili samo nezaključenih. 

Program pruža izradu periodične i godišnje inventure, uz dobivanje praznih inventurnih listi za komisiju, upis stvarnog stanja, inventurne liste sa viškovima i manjkovima, količinski i vrijednosno, te prijenos stanja na skladište. 
Cijelo vrijeme rada u programu, program vodi računa da li ste pogriješili i upozorava vas, zatim vodi računa da li su dokumenti knjiženi, te vrši ostale provjere. 

Moguće je povezivanje s programom za knjigovodstvo SIGMA, u kojem slučaju se mogu definirati konta za knjiženje dokumenata. Također je omogućeno i kreiranje fakture za servisni radni nalog.


 

Ako ste zainteresirani za neki od naših programa ovdje možete ispuniti obrazac
Upit o programu
i dobiti sve informacije koje Vas zanimaju

 

Povratak na programsku ponudu

 

Povratak na glavnu stranicu