Samson informatika
Novosti Naša ponuda Korisnieka podrška O nama Referentna lista Kontakt Linkovi
 

Program SIOPA prati problematiku obračuna plaća od poreza na dohodak, prireza, doprinosa iz i na plaće, do različitih elemenata plaća koji se javljaju u procesu poslovanja. Program je korisnički orijentiran i rezultat je dugogodišnjeg iskustva u radu sa korisnicima i njihovim zahtjevima. 
Programski paket SIOPA namijenjen je obračunavanju plaća prema Zakonu o porezu na dohodak i propisima donesenim na temelju ovoga Zakona. 
Pri rješavanju problematike obračuna plaće pošlo se od različitosti koje se mogu pojaviti u sistemu obračuna plaće i različitosti u obračunima koje se pojavljuju u poduzećima. Upravo radi tih razloga nastojalo se izraditi takav programski paket koji će na najbolji mogući način biti fleksibilan kako u pogledu zakonskih izmjena, tako i u pogledu različitosti obračunavanja plaća u poduzećima. Rezultat takvih nastojanja su i recepti koje možete unijeti u programu ovisno o načinu obračuna plaće koji primjenjujete, statusu radnika (plaća iz radnog odnosa, invalidi domovinskog rata i dr.), elementi plaće koji su prilagodljivi i drugi elementi koji se pojavljuju u plaćama. 

Programski paket SIOPA sastoji se iz tri dijela: 

1. Matični podaci 
2. Obračun 
3. Ispisi 

Matični podaci - unosite sve neophodne matične podatke koji će se kasnije koristiti u programu (podatke o radnicima, porezima, prirezima, doprinosima iz i na plaće, kreditima, članarinama itd.). 
Obračun - unos pripremnih radnji u svezi samog obračuna; recepte, elemente plaće, mjesečni rad i radite sam obračun plaće. 
Ispisi - namijenjen je dobivanju različitih statističkih podataka o radnicima i o samoj plaći; isplatne liste, rekapitulacije plaće, kartice radnika, ID obrasce i druge podatke. 

Nazovite nas, zatražite prezentaciju programa i uvjerite se u njegovu efikasnost!

Reference: Dom zdravlja Pakrac, Ljekarne Dr. Gaj Varaždin, Matica hrvatska, Visoko gosp. učilište Križevci...

 
 

Ako ste zainteresirani za neki od naših programa ovdje možete ispuniti obrazac
Upit o programu
i dobiti sve informacije koje Vas zanimaju

 

Povratak na programsku ponudu

 

Povratak na glavnu stranicu